YO, PÚB(L)ICA

El pròxim diumenge 23 d’octubre a les 19.30 hores en la Casa de Cultura tindrà lloc el segon espectacle dintre del III Festival Provincial d’Arts Escèniques 2022, subvencionat per la Diputació Provincial d’Alacant.

Yo, Púb(L)ica és un espectacle de circ feminista a càrrec de la Companyia Arritmados i l’entrada serà gratuïta.

Equilibri, força i resistència són els títols que estructuren aquesta obra en tres parts escollits entre les qualitats bàsiques que ha de tindre una artista de circ. La societat capitalista en un context heteronormatiu i patriarcal, pel simple fet de ser dona, ens avalua de la mateixa manera obligant-nos a ser esportistes d’alt nivell, corredores de fons de les nostres pròpies vides.

Yo, Púb(L)ica és un estracte exemplificant de la vida teatralitzat i poetitzat que pretén, des d’un prisma feminista, analitzar la realitat d’una forma crítica, transformadora i de denúncia social.

Intérpretes: Carmen Díaz, Julia Martínez i Sandra Mendoza

Autora i Directora: Julia Martínez