III FESTIVAL PROVINCIAL D’ARTS ESCÈNIQUES

Per tercer any consecutiu i al llarg del mes d’octubre, l’Ajuntament de la Romana, a través de la Regidoria de Cultura, participa en la convocatòria de la Diputació Provincial d’Alacant del Festival Provincial d’Arts Escèniques.

En la present edició podrem gaudir de tres de les modalitats amb un pressupost de 6.610 euros; dels quals, la Institució Provincial subvenciona la quantitat de 6.000 euros. I l’entrada serà gratuïta.

El diumenge 16 es el torn de la modalitat del Teatre Infantil amb la representació de l’obra “DIVERSIÓ ESPACIAL” a càrrec de la companyia Espectacles David. Serà a la Casa de Cultura a les 19.30 hores.

En la modalitat de Circ, el diumenge 23 gaudirem de la representació de Circ Feminista “YO PÚB(L)ICA” de la companyia Arritmados. I el diumenge 30 serà el torn del Teatre d’Adults amb l’obra “MENUDA MUJER” a càrrec de MF Producción.