INAUGURACIÓ DEL “BALL DE LES COVES”

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de la Romana en col·laboració amb la Comissió de Festes del Barri Sant Antoni organitzen l’acte d’inauguració de la reforma del Local Social del Barri Sant Antoni “Ball de les Coves”. L’esmentada reforma ha consistit en la substitució de la coberta de l’edifici, la construcció dels serveis i l’adecentament general del local amb un pressupost de 73.930 euros sufragat amb fons propis de l’Ajuntament.

L’acte tindrà lloc el dissabte 15 d’octubre de 2022 a les 14.00 hores. Per a festejar l’ocasió se celebrarà un dinar de convivència i a continuació un “tardeo” amb l’actuació del grup SIGLO XXI TRIBUTO A MECANO. Tots aquells que desitgen participar en el dinar hauran d’inscriure’s a l’Ajuntament de la Romana fins el 13 d’octubre. El preu del dinar és de 15 euros.