PROGRAMACIÓ DE FESTES: DIJOUS 18 D’AGOST

A les 11.00 hores: Ens concentrarem xicotets i majors al Poliesportiu Municipal per a celebrar el XLII CAMPIONAT LOCAL DE NATACIÓ. (Trofeus donats per PULYCORT)

A les 13.00 hores: Al llarg del Carrer Major fins a la Replaceta es llançarà la  GRAN TRACA.  A continuació ANÍS SALAS ens  ajudarà a refrescar-nos  amb una Sessió Paloma.

A les 20.00 hores: abillats amb els vestits típics procedirem a l’OFRENA DE FLORS als nostres Patrons els Sagrats Cors, eixint des de la Plaça Gómez Navarro i recorrent els principals carrers fins a l’Església, anirem acompanyats per la Banda de Música de la Romana, la Colla “Els Ous i el Sarnatxo”, el Grup de Cors i Danses del Fondó de les Neus, el Grup de Cors i danses de l’Alguenya i els representants de les Comparses. Al finalitzar se celebrarà la Santa Missa oficiada pel rector en José Luis Robledano Navarro.

A les 23.30 hores: La RETRETA a càrrec de les Comparses de Moros, Pirates i Zíngars li posarà el toc d’humor a les nostres festes. Es recorda que aquest és un acte en el qual participen exclusivament els comparsistes i que deu ser respectat com a tal. La resta gaudirem del gran sentit de l’humor dels participants.

A l’acabar, revetlla popular a càrrec del grup “KALHIMA” per a ballar fins a la matinada.