CAMPIONAT LOCAL DE TANGANILLA PER PARELLES “FESTES PATRONALS”

Una vegada més arriben a la programació de les Festes les tradicions populars. Continuem mantenint el caràcter local instituit en les últimes convocatòries, però s’introdueixen dos novetats en la convocatòria.

La primera d’elles és el canvi de data, ja que, al coincidir en convocatòries anteriors el dia del Pregó, no es podia gaudir en la seua totalitad. Així que aquest any, el Campionat de Tanganilla se celebrarà el dissabte 13 d’agost a les 17.00 hores al carree de “La Balsa”, com ja és habitual. En el transcurs del mateix “ANÍS SALAS” oferirà una sessió paloma als assistents.

La segona novetat és la introducció en la classificació la categoria de parelles femenines. En anys anteriors, es produïren inscripcions de parelles mixtes, però davant la demanda de premis classificatoris específics per a parelles femenines, la Comissió de Festes ho ha tingut en compte i així s’ha fet.

La inscripció serà de 15 euros per parella i a l’acabar s’oferirà un berenar als participants.

Els premis són els següents:

PREMIS GENERAL

1r. Dos pernils i trofeu

2n. Dos pernils i trofeu

3r. Dos pernils i trofeu

4t. Dos paletes

5é. Dos paletes

6é. Dos paletes

7é. Dos llomellos

8é. Dos llomellos

9é. Dos llomellos

Del 10é al 21é. Obsequi BODEGA COOP. LA ROMANA

Del 22é al 27é. Obsequi ANÍS SALAS

Del 28é al 33é. Obsequi ANÍS TENIS

Del 34é al 38é. Obsequi BODEGA COOP. EL MANYAR

PREMIS FEMENINS

1r. Dos pernils i trofeu

2º. Dos paletes i trofeu

3º. Dos llomellos i trofeu