OBERTURA DE PISCINES MUNICIPALS 17 DE JUNY

Com cada any arriba la temporada de les piscines, aquella que dona pas al gaudi en família, en companyia d’amics o de la parella, de gaudir i divertir-se en les instal·lacions habilitades. La Romana, per ser un enclavament geogràfic privilegiat amb un clima perfecte, compta amb unes piscines municipals que converteixen aquesta opció en una de les preferides per moltíssims romaners/es i visitants.

Aquest divendres 17 de Juny es realitzarà l’obertura del servei de piscines municipals a partir de les 11 del matí, els horaris d’obertura seran els següents:

Dilluns a Dijous. 11 H. – 20 H. Oci i 20 H. – 21 H. Modalitat Natació

Divendres, Dissabte i Diumenge 11 H. – 20 H. Oci.

Enguany amb l’aprovació de la nova ordenança de taxes del poliesportiu municipal com a novetat, es garantirà la gratuïtat per als xiquets menors de 5 anys i els preus de les entrades sense bons de temporada serà de 3€ de dilluns a divendres i 5€ dissabtes, diumenges i festius.

Enguany l’aforament del recinte de piscina estarà limitat a 300 persones amb un límit de venda d’entrades en 200 tiquets per dia. Així mateix enguany es reprendrà l’entrada de menjar i begudes al recinte per a poder menjar en la zona delimitada, però queda prohibida l’entrada d’envasos de vidre, fogons, barbacoes, paelles i objectes tallants.