FESTES DE SANT ISIDRE 2022

Després de tot el període de pandèmia, aquest any els romaners i romaneres ens disposem a celebrar la Festa de Sant Isidre, que encara essent el patró dels agricultors, ho celebrem tots com la festa popular que és.

Com que el 15 cau en cap de setmana, ho celebrarem el dia que pertoca i comencem el dissabte 14 a les 19:00 de la vesprada acompanyant en romeria al Sant des de la seua ermita fins a l’Església amb la Societat Instructiva Musical Romanense on es celebrarà la Missa.

A les 23:00 de la nit en la Replaceta hi haurà revetla amenitzada pel grup KERMAN’S.

El diumenge 15 a les 12:30 del migdia en José Luis Robledano Navarro oficiarà la Santa Missa en honor a Sant Isidre Llaurador.

A les 7 de la vesprada començarà la tradicional desfilada de carrosses des de la Casa del Poble seguint el recorregut habitual fins a l’Església, des d’on acompanyarem al Sant fins a la seua ermita amb la música de la Banda de Música de La Romana i la Colla de dolçainers i tabaleters “Els ous i el sarnatxo”. A l’arribada farem una picadeta amb vi donat per la Bodega Cooperativa de La Romana i fruites seques.