LA MARQUESA ROSALINDA, DE VALLE INCLÁN

L’Aula de Teatre de la UPUA (Universitat Permanent de la Universitat d’Alacant) sota la direcció de Begoña Tenés posarà en escena l’obra de Ramón Mª del Valle Inclán “La Marquesa Rosalinda”. Serà el pròxim diumenge 3 d’abril de 2022 a les 19.30 hores en la Casa de Cultura de la Romana.

La representació s’emmarca dintre de la programació d’activitats de l’Aula Universitària de la Romana; i amb ella tanquem la temporada de teatre que ofereix la UA. L’entrada serà, per tant, gratuÏta. Una adaptació als temps que corren de l’obra de Valle-Inclán.

La Marquesa Rosalinda, avorrida de la vida que porta, és seduïda per Arlequín (o es ella la que el sedueix a ell?), per a desesperació del seu marit. Finalmente no podrà ser (pareix que no és el moment). Qui sap si en altra època més propícia.