AJUDA HUMANITÀRIA PER A UCRAÏNA

El passat 14 de març, per part del personal de l’Ajuntament de la Romana, es va transportar fins a Elda els més de 500 kg de material destinat a l’ajuda humanitària d’Ucraïna.

El material, compost per productes higiènics i farmacèutics, va ser recollit al CEIP “La Romana”, la Casa de la Joventut i la col·laboració de “La Tienda de la Comunidad” amb una donació de productes farmacèutics per valor de 500 euros. En l’interior de les caixes es van ficar també els dibuixos elaborats al respecte pels nens de la Romana al col·legi.

El material va ser entregat en la seu de la “Asociación Grupo Abril”, que col·labora amb Manos Unidas. Els camions de transport van eixir el dia 19 en direcció a Ucraïna i van arribar 4 dies després.

La Regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de la Romana, Mª José Iñesta, agraeix la inestimable col·laboració dels veïns, del Col·legi, de la Tienda de la Comunidad i de tots els nens que han enviat els seus dibuixos solidaris per a donar ànims als nens ucraïnesos, desitjant que l’horror de la guerra acabe a la major brevetat. En pròximes dates, quan haja previst un altre transporte, tornarem a fer una nova recollida.