LA ROMANA JA COMPTA AMB UNA PISTA DE “PUMP TRACK” PER A BICICLETES I PATINS

Els més menuts i joves de la Romana ja tenen a la seua disposició un circuit d’inèrcies, comunment anomenat “pump track”, en el complex esportiu municipal del carrer Antonio Machado

L’alcalde Nelson Romero ha explicat, durant la visita que ha realitzat aquest passat dimarts, que aquesta infraestructura està sent “molt ben acollida” pels joves.

El circuit compta amb una superfície principal d’uns 800 m2 amb corbes, peralts, zones ondulades i relleus; trams amb pendents de distints desnivells.

L’Ajuntament de la Romana ha invertit 48.380’64 euros en aquesta iniciativa que complementa l’equipament esportiu existent en l’entorn de les instal·lacions. L’Excma. Diputació d’Alacant ha subvencionat a través del PLA +ESPORT una quantitat de 43.736’51 euros.

El Regidor d’Esports Rubén García ha descrit aquesta infraestructura com “una nova alternativa d’oci per als joves, que concorren molt aquesta zona perquè hi ha un circuit de skay i pista de bàsquet, i anuncia la intenció de l’Ajuntament de seguir ampliant aquestes instal·lacions d’oci esportiu”.

Per aquestos motius, s’ha considerado que aquest pump track cada vegada “se posiciona més com un lloc d’oci i de gaudiment amb hàbits de vida saludables”.