FESTES DE SANT ANTONI 2022

Una vegada reunida la Comissió de Festes del Barri de Sant Antoni amb la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de la Romana, es prenen les següents decisions:

  1. Degut a la situació sanitària originada per la pandèmia del COVID—19 al nostre municipi, se suspenen tots els actes que, encara que apareixen als programes de mà, no es relacionen en la present publicació del web.
  2. Queda ajornada la inauguració del Local Social del Barri Sant Antoni fins que la situació sanitària millore al nostre municipi. Quan vaja a dur-se a terme, es posarà en coneixement dels veïns.
  3. Es consensua amb la Parròquia que l’aforament de l’església siga de 110 personas. Una vegada cumplit l’esmentat aforament, ja no es podrà accedir al temple. Es prega als veïns que aconseguisquen entrar el dissabte s’abstinguen d’accedir el diumenge amb la fi de que puga entrar el major nombre de persones.
  4. Per qüestions de seguretat, aquest any els “Panets de Sant Antoni” es repartiran a la Plaça de l’Església, una vegada acabada la missa del diumenge.

Es prega al veïnat la seua comprensió davant la situació sobrevinguda.

Programa d’Actes

DILLUNS, 17

FESTIVITAT DE SANT ANTONI

12.00 h. Repicament de campanes i llançament de coets en honor a Sant Antoni Abad. A partir de les 10.00 i fins les 16.00 h. l’ermita del Barri romandrà oberta per a tots aquells que desitgen visitar el Sant.

17.00 h. En l’Església de Sant Pere Apòstol, missa oficiada per en José Luis Robledano Navarro i n’Ángel Úbeda Ruiz.

DISSABTE, 22

12.00 h. Repicament de campanes i llançament de coets en honor a Sant Antoni Abad.

17.00 h. Cercavila pel Barri a càrrec de la Societat Instructiva Musical Romanense.

19.00 h. En tradicional romeria, traslladarem la imatge de Sant Antoni Abad, des de l’ermita del Barri fins a la Parròquia de Sant Pere Apòstol acompanyats per la Banda de Música de la Romana.

19.30 h. En l’Església Parroquial, missa en honor a Sant Antoni Abad, celebrada pel nostre rector en José Luis Robledano Navarro.

DIUMENGE, 23

Al fer-se de dia, repicament de campanes.

12.30 h. Solemne Missa en honor a Sant Antoni Abad oferida pel nostre rector en José Luis Robledano Navarro a l’Església de Sant Pere Apòstol. Al finalitzar es beneiran i, a la Plaça de l’Església es repartiran els tradicionals panets de Sant Antoni. A continuació, concentració d’animals a la Plaça de L’Església per a procedir a la seua benedicció. Acompanyats per la Banda de música de la Romana i la Colla de Dolçainers i Tabaleters “Els ous i el Sarnatxo”, portarem en romeria a Sant Antoni Abad a la seua ermita.