CAVALCADA DE REIS 2022

Els Reis Mags d’Orient, SSMM Melcior, Gaspar i Baltasar comuniquen a tots els xiquets de La Romana que el pròxim dia 5 de gener tornaran a visitar-los.

A les 5.30 de la vesprada iniciaran el seu recorregut des del parc de la Sénia acompanyats de la Banda de Música de La Romana i molta animació. La Cavalcada transcorrerà pels carrers Antonia Navarro, Major, Colón, Purísima, Músic José Mira “Pepín” i finalitzarà en la Plaça de Novelda (Església de Sant Pere).

Lamentablement i, a causa de la situació sanitària provocada per la pandèmia de COVID-19, els Reis Mags no podran acostar-se als xiquets i, en conseqüència, no podran fer lliurament dels seus regals en aqueix moment. Ens comuniquen que deixaran el regal per a cada xiquet en el Col·legi i a l’Escola Infantil perquè puguen recollir-lo al seu retorn el dia 10. Per a la resta de xiquets de La Romana que no assistisquen a aquests centres educatius, els Reis Mags, els deixaran el seu regal a l’Ajuntament.

Es prega a tots els assistents a la cavalcada que, al llarg de tot el recorregut, respecten les normes dictades per les autoritats sanitàries; pel que es recorda l’obligació de portar la màscareta i mantindre la distància de seguretat.