EL RECOL•LECTOR DE MOMENTS FELIÇOS

El pròxim diumenge 17 d’octubre continuem amb la II edició del Festival Provincial d’Arts Escèniques. A les 19.30 hores a la Casa de Cultura, la companyia “Los Recolectores Teatro” posarà en escena l’obra “El Recol·lector de Moments Feliços”, corresponent a la modalitat de teatre infantil. El Festival està subvencionat per la Diputació d’Alacant i l’entrada serà gratuïta.

“El Recol·lector de Moments Feliços” és un espectacle familiar per a tot l’univers.

Any terrestre 2520. La situació s’està tornant crítica. Cada vegada hi ha menys moments feliços per a alimentar a les estrelles.

Oleg forma part de la AIR, Agència Intergalàctica de Recol·lectors. Ell és l’últim recol·lector de moments feliços. La seua professió és tan antiga com la dels fabricants d’ones de natilles, els dibuixants d’òrbites, els traductors d’espècies…

L’única esperança és que els nens i nenes de l’Univers aprenguen a guardar eixos moments. Si no aconseguim guardar més moments feliços, tots els mons que coneixem quedaran sumits en la foscor absoluta.

Però l’arribada d’un jove repartidor, ho canviarà tot.

Aquest espectacle familiar està recomanat per a nens i nenes majors de 6 anys.

És un espectacle que transcorre en el futur per a parlar del present. Un espectacle que converteix l’atmosfera del teatre en una pel·lícula de ciència ficció.

Un espectacle que ens fa veure que la felicitat no és una meta, ni un camí, sinó una actitud.

Un espectacle divertit, emotiu; que ofereix una manera diferent de veure el món

DIRECCIÓ: Iván Jiménez

REPARTIMENT: Diego Juan, Manuel Villalba i Iván Jiménez.