COMENÇA EL FESTIVAL D’ARTS ESCÈNIQUES

El pròxim diumenge 3 d’octubre s’iniciarà el II FESTIVAL PROVINCIAL D’ARTS ESCÈNIQUES. Patrocinat per la Diputació Provincial d’Alacant es durà a terme a la Casa de Cultura a partir de les 19.30 hores. L’entrada serà gratuïta.

La primera de les obres correspon a la modalitat de Dansa: serà la companyia Maracaibo Teatro qui posarà en escena l’espectacle “FEAS”.

“FEAS” és un espectacle de teatre físic, dansa, música… que proposa el desafiament de reivindicar i celebrar les feminitats disidents. Tot el que el sistema estigmatitza perquè no encaixa en els cànons ridículs i tirans del patriarcat.

És un cant hermós i comproméso a l’Heterodòxia. Un espectacle d’humor tendre o descarat, plantejat des d’un feminisme borderline, alguna cosa punk o poligonera, que rescata a les proletàries de la feminitat, i deixa que els seus silenciats cossos parlen. Pensat des d’allò “lleig”, per a les salvatges, les velles, les grosses i les primes, les que no saben vestir-se, les invisibles, les boges, les tortes, les histèriques, les excesives, les ambicioses, les que volen ensenyar-ho tot, les que naixen en un cos d’home i saben que són dones, les que volen cridar però són sordes, les que fan por, las que fan pena, les desgastades, les invencibles, totes les excloses del mercat de “la dona perfecta”.

L’obra no és una queixa ni una disculpa per ser les desgraciades de la feminitat. És una celebració de la pròpia identitat des de la sororitat i l’humor. L’orgull de la disidència. Un manifest existencial, afectiu i polític plantejat en positiu que pretén contribuir a l’enderroc dels ciments patriarcals de la societat.