II FESTIVAL PROVINCIAL D’ARTS ESCÈNIQUES

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de la Romana participarà en la convocatòria de la Diputació Provincial d’Alacant per a promocionar les Arts Escèniques: Teatre, Dansa i Circ.

A sol·licitud de la Regidoria de Cultura, la Institució Provincial ha concedit una subvenció per a aquesta finalitat per valor d’11.539 euros, que suposa el 100% del cost dels espectacles sol·licitats.

Al nostre municipi, el II Festival Provincial d’Arts Escèniques se celebrarà del 3 al 31 d’octubre de 2021. Les representacions es realitzaran a la Casa de Cultura a les 19:30 hores i l’entrada serà gratuïta.

Els espectacles triats per a aquesta ocasió són:

El diumenge 3 d’octubre tindrà lloc la representació corresponent a la modalitat de Dansa amb l’espectacle “FEAS” de la companyia de teatre Maracaibo

El diumenge 17, serà el torn del Teatre Infantil a càrrec de la companyia Los Recolectores amb l’obra “EL RECOLECTOR DE SUEÑOS”.

El diumenge 24, la companyia Maror Produccions posarà en escena l’obra de teatre “ELS DIES DE LA NIT”. L’autor de l’obra, Joan Lluis Moreno, serà l’encarregat de la presentació d’aquesta.

I, per acabar, el diumenge 31, en la modalitat de Circ, veurem l’espectacle “EMPORTATS”, amb la companyia La Trócola Circ.