TEATRE FAMILIAR PER A PROMOCIONAR EL VALENCIÀ

El pròxim dissabte 17 de juliol a les 20:00 hores la companyia RyD posarà en escena al Parc Dr. Pérez López l’espectacle familiar “LES SIS PROVES DEL PRÍNCEP VALERÓS”. La representació teatral està subvencionada per la Diputació Provincial d’Alacant en la convocatòria d’Ajudes per a la Promoció del Valencià; pel que l’entrada serà gratuïta.

Gina l’aventurera, viatja en el temps per a conèixer al famós Príncep Valerós dels contes. En el Bosc Encantat descobreix que el Príncep ha perdut la memòria i que el regne està governat per un ésser malvat anomenat Drop. Açò està provocant que el Príncep Valerós estiga desapareixent dels seus contes i amb açò, que guanyen els malvats, ja que no està per a detenir-los. Gina haurà d’esbrinar què ha passat realment i retornar al tron al nostre Príncep, fer que recupere la memòria i lluitar contra el malvat Drop.

Tots participen, tant el públic infantil com l’adult, ja que són aventures familiars, perquè xiquets i pares comparteixen una experiència junts. Endevinalles, proves i desafiaments per aguditzar l’enginy i exercitar la ment. Superant els reptes per aconseguir el Gran Tresor que serà repartit a tot el públic al final de cada aventura. Tu ets el protagonista… Viu l’aventura… Comença el desafiament.