APERTURA DE PISCINES MUNICIPALS EL 24 DE JUNY

Com cada any arriba la temporada de les piscines, aquella que dona pas a gaudir en família, en companyia d’amics o de la parella, de gojar i divertir-se en les instal·lacions habilitades. La Romana, per ser un enclau geogràfic privilegiat amb un clima perfecte, compta amb unes piscines municipals que converteixen aquesta opció en una de les preferides per moltíssims romaners/es i visitants. 

Aquest dijous 24 de juny es realitzarà l’apertura del servei de piscines municipals a partir de les 11 del matí, per motius COVID-19 se seguiran mantenint diferents restriccions sanitàries; per a l’accés a les instal·lacions i l’ús dels aseos s’haurà d’utilitzar mascareta i desinfecció de mans amb gel hidroalcoòlic, no es podran utilitzar vestuaris, tan sols s’expediran 100 tickets/dia, l’aforament del recinte és de 300 persones i no se podrà entrar ni menjar ni begudes (tan sols aigua).

Els horaris d’apertura seran els sigüents:

DILLUNS A DIJOUS

11 H. – 20 H. Oci

20 H. – 21 H. Modalitat Natació

DIVENDRES, DISSABTE I DIUMENGE

11 H. – 20 H.   Oci.