ACTIVITATS PER A RECORDAR LA CELEBRACIÓ DE SANT ISIDRE

Des de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de la Romana s’han programat unes activitats per al pròxim cap de setmana per a recordar la Festa del Patró dels agricultors. És una de les festes tradicionals del nostre municipi i per això no s’ha volgut  deixar passar de llarg.

El dissabte 15 a les 19:30 hores en la Casa de Cultura tindrà lloc un concert pertanyent a l’IX Màster d’Interpretació de Guitarra Clàssica de la Universitat d’Alacant, de la mà de PETER NOVOTNY d’Eslovàquia, MARVIN LÓPEZ de Mèxic i OMAR JAMMOUL de Síria. Es tracta d’una sèrie de concerts realitzats a les Seus Universitàries de la Universitat d’Alacant i, com sempre, l’entrada serà gratuïta limitada a l’aforament del local.

El diumenge 16 a les 12:00 del migdia, la Societat Instructiva Musical Romanense ens oferirà un Cercavila al llarg del carrer Major. Per qüestions de segureta, preguem als veïns que no seguesquen a la Banda sinó que, guardant la distància de seguretat, es queden parats al carrer per a veure-la passar. A les 19:30 hores, al Parc Dr. Pérez López, podrem escoltar en concert a “LOS HAPPYS”, banda d’Antonio Hidalgo. Entrada gratuïta.