L’AJUNTAMENT IMPLEMENTA LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS AMB TALLERS DE ROBÒTICA

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de la Romana ve realitzant des del mes d’octubre passa activitats extraescolars de repàs per a compensar els possibles dèficits ocasionats per la pandèmia, tenint en compte que el curs passat es va interrompre de forma presencial al mes de març.

Ara, s’han ofertat tallers de robòtica per a nens i nenes entre 6 i 11 anys. Al voltant de 75 menors gaudeixen ja des del passat dilluns i fins a finals del mes de maig de tallers en els quals aprenen els principis de la robòtica de forma divertida a través de la construcció de “legos” motoritzats.

La composició dels grups, tant de repás com de robòtica, han estat confeccionats amb la col•laboració del CEIP La Romana amb el fi de respectar els grups bambolla i garantir una major segureta sanitària. Les normes d’higiene són les mateixes que tenen al col•legi. L’empresa encarregada de portar-los a cap és “ROBOTIKIDS”, les monitores de la qual són veïnes nostres.

Les activitats Extraescolars de repàs i els tallers de robòtica són subvencionats per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana per un montant de 7.200 euros.