EXPOSICIÓ “L’ALCÚDIA D’ELX I LA FUNDACIÓ UNIVERSITÀRIA L’ALCÚDIA”

El pròxim divendres 6 de novembre a les 19.30 hores tindrà lloc a la Sala d’Exposicions de la Casa Encarnà la inauguració de l’Exposició “L’ALCÚDIA D’ELX I LA FUNDACIÓ UNIVERSITÀRIA L’ALCÚDIA”. Dintre de la programació de l’Aula Universitària de la Romana, l’exposició romandrà oberta en l’horari habitual fins el pròxim 29 de novembre: De dimecres a divendres de 19.00 a 21.00 hores. Dissabtes, diumenges i festius de 12.00 a 14.00 i de 19.00 a 21.00 hores.

La Fundació Universitària d’Investigació Arqueològica L’Alcúdia es va crear en 1996 mitjançant un acord entre la Universitat d’Alacant, l’Ajuntament d’Elx i la família Ramos. Posteriorment es va incorporar la Diputació Provincial d’Alacant.

La Fundació ha impulsat la modernització de les estructures del jaciment de L’Alcúdia d’Elx, tant des del punt de vista administratiu com de les instal•lacions expositives i de la seua investigació. S’ha construit un Centre d’Interpretació, reformat l’antic Museu Monogràfic i portat a cap nous treballs arqueològics. L’exposició pretén presentar els aspectes més destacats d’aquestes activitats i animar als visitants a conéixer tant l’exposició permanent que s’exposa al Muse de la Universitat d’Alacant (MUA) com el propi jaciment.