MENÚS DE POBLE LA ROMANA 2020

“Menús de Poble” és una iniciativa que ve a substituir a la “Ruta de Tapes”. Per qüestions de seguretat continuem adaptant-nos a les noves circumstàncies marcades per la pandèmia amb l’objectiu clar de promocionar el consum local i donar a conéixer els bars i restaurants de la nostra localitat.

És una iniciativa que a més de donar una major seguretat a la ciutadania proporciona una major flexibilitat de dates i una major varietat per a tota mena de gustos. Aquells que desitgen participar, podran reservar amb antelació el menú o l’establiment que preferisquen. Pel fet de participar, entraran en un sorteig de magnífics regals.

Es durà a terme al llarg del mes d’octubre.

Els dies 2, 3 i 4 oferiran els menús el Bar Alhambra i el Bar Restaurant Poliesportiu.

El cap de setmana del 10, 11 i 12 d’octubre serà el torn de La Taberna de Pastora i el Bar Carlos.

I els dies 16, 17 i 18 de octubre tancaran l’edició el Restaurant El Mirador i el Bar Alhambra.

En els fullets elaborats a aquest efecte es troba tota la informació sobre les dates, els establiments participants, els menús i els preus oferits.

Aquesta iniciativa està subvencionada per la Diputació Provincial d’Alacant.