FIRA DEL LLIBRE 2024

El pròxim cap de setmana, 13 i 14 de juliol, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de La Romana organitza la IX Fira del Llibre. Les activitats són subvencionades per la Diputació Provincial en la convocatòria d’Activitats Culturals 2024; precisament les bases d’esta convocatòria són les que han determinat l’avançament de la data de celebració.

El dissabte 13 de juliol a la Casa de Cultura a les 19.30 hores la companyia “Maracaibo Teatre” posarà en escena l’obra “ESCRIPTORES” de Carmen G. de la Cova i Ana Jarén. Combinant text i dansa, la funció recrea la commovedora relació d’unes dones que van trobar en l’escriptura i l’amistat la força per a creure en elles mateixes. Una història que enllaça les vides d’estes creadors, escriptores espanyoles de començaments del segle XX. Carmen Baroja, María Lejárraga, Emilia Pardo Bazán, María de Maeztu, Victoria Kent, Elena Fortún, Carmen Laforet, Carmen Martín Gaite… entre altres. Un bell relat de sororitat i escriptura que tix la genealogia d’unes dones enlluernadores, cultes i apassionades.

El diumenge 14 de juliol al Parc Dr. Pérez López a partir de les 10.30 h es procedirà a l’obertura dels estands de llibres.

A les 11.00 hores l’escola de Toni Bright realitzarà un taller de màgia per a xiquets a partir de 8 anys.

A les 11.30, presentació del llibre “VUELA” de Domingo Marco.

A les 12.00, presentació del llibre de Pablo Navarro “LOS HIJOS DEL RÍO”.

A partir de les 17.00 hores, hi haurà matalassets inflables per als més xicotets i animació i tallers de danses populars a càrrec de la colla “Els ous i el sarnatxo”.

A causa de la classificació de la Selecció Espanyola de Futbol per a la FINAL DE L’EUROCOPA, s’instal·larà una pantalla en l’escenari del Parc per a veure des d’allí el partit. Tots els que ho desitgen podran preparar-se el pícnic per a sopar i acudir amb tauletes i cadires de platja o terrassa. El Club Atlètic La Romana muntarà un servici de barra.

Tots els actes són d’accés gratuït.