LES GRÀCIES MOHOSES

Diumenge que ve 21 d’abril, la companyia Alpi Teatre posarà en escena a la Casa de Cultura a les 19.30 hores l’obra de teatre de Feliciana Enríquez de Guzmán (s. XVII) “Les Gràcies Mohoses”.

És una obra absurda, burlesca i en la qual tot té cabuda. És una proposta en la qual es mostra la imatge d’un món fora de tota norma. Un exponent clar del “teatre brut”. Amb un vers fosc i murri, la companyia escenifica un text valent, embastat amb encant i humor. Un triomf del burlesc i l’absurd, amb una escenografia funcional i senzilla en la qual el ritme narratiu es manté en el més alt des del començament de l’espectacle.

Quatre “galants”, Sabá, Pancaya, Anga i Nisa, es venen a enamorar de la mateixa “Gràcia”, de nom Aglaya, amb la qual es volen casar. Però és impossible dur a terme la unió perquè Aglaya té dos germanes, Eufrosina i Talía, que també han de contraure matrimoni. Per a això el pare de les tres, Bacus Poltrón, convoca un torneig on s’han de batre els pretendents mereixedors de la mà de les seues filles.

REPARTIMENT

Jessica Castro                    AGLAYA

María Navarra                   EUFROSINA

Ángela Devesa                  TALÍA

Juan Carlos Gascón         BACUS

Tai Brotons                        ANGA

Javier Muñoz                     NISA

Jesús Muela                       PANCAYA

Ricardo Molina                 SABÁ

Germán García                 JOGLAR

DIRECCIÓ                            Ricardo Molina