EXPOSICIÓ PINTORS SOLIDARIS D’ALACANT

Dèsset pintors d’Alacant pertanyents a l’associació “Pintors Solidaris” es reunixen per a dur a terme una exposició conjunta amb obres de tots ells:

Feliciana Moreno, Maribel Sentana (Mbelssen), Dorine donen Boer, Anna Cichowska, Jordi Jordá, Carmen de la Rosa, Tomás Ramírez, Loly González de Mata, Juan Antonio Poblador, Stef Ivanov, Teresa Silvestre, Antonio Serralta, Montserrat Ordóñez, Elima Cardenal, Luis Fernando Pérez, Ana Más i Angel B. López.

La inauguració será dissabte que ve 13 d’abril a les 19.00 hores a la sala d’exposicions de la Casa Encarnà en la qual s’oferirà un vi d’honor per als assistents. L’exposició romandrà oberta fins al diumenge 28 d’abril en l’horari habitual: de dimecres a divendres de 19.00 a 21.00 hores i dissabtes, diumenges i festius d’11.00 a 14.00 i de 19.00 a 21.00.

La iniciativa i l’organització d’esta exposició ha sigut gràcies a la col·laboració de Juan Antonio Poblador, Belén Esteban i Elena de La Romana.