CAVALCADA DE REIS 2024

Divendres que ve 5 de gener celebrarem l’arribada dels Reis Mags al nostre municipi. Al matí, els pares i les mares que vulguen depositar els seus regals, podran fer-ho a la Casa de Cultura en horari de 10.00 a 13.30 hores (ja sabeu que el benefici del mateix és per al viatge de fi de curs dels alumnes de sisé curs del CEIP La Romana.

A les 6 de la vesprada, des del parc de la Sénia donarà inici la cavalcada que discorrerà pels carrers Antonia Navarro, Major, Jaume I, Puríssima, Músic José Mira Pepín i Plaza de Novelda, on els Reis Mags faran la seua entrada en el Temple Parroquial per a adorar al Xiquet Jesús. Fins ací, ens acompanyaran en la Cavalcada els tres grups inscrits en el II Concurs d’Ostentacions de la Cavalcada de Reis 2024: CIRC DE NADAL, ALADDIN i EL TRENCANOUS.

Des de l’Església, els Reis Mags es dirigiran a la Casa de Cultura per a fer lliurament dels regals a tots els nens assistents.