LA ROMANA CELEBRARÀ EL IV FESTIVAL PROVINCIAL D’ARTS ESCÈNIQUES

L’Ajuntament de La Romana s’acull de nou a la convocatòria de subvencions de la Diputació Provincial d’Alacant per a la celebració del IV Festival Provincial d’Arts Escèniques. En aquesta ocasió la participació comprén 5 modalitats: Música, Teatre, Teatre Infantil, Dansa i Circ.

El pressupost del mateix contempla 20.446,79 euros; dels quals, la Diputació Provincial subvenciona el 75%, és a dir, 15.335,09 euros i els 5.111,70 euros restants els aporta l’Ajuntament de La Romana a través de la partida pressupostària de Promoció Cultural.

Les obres programades són les següents:

En la modalitat de música, l’actuació de l’orquestra LA REINA que va tindre lloc el divendres 18 d’agost en la Replaceta.

En la modalitat de Teatre Infantil, la companyia Mundo Imaginarius posarà en escena a la Casa de Cultura el dissabte 7 d’octubre a les 19.30 hores “CAMPANILLA, UNA AVENTURA MUSICAL”.

El dissabte 14 d’octubre a les 19.30 hores a la Casa de Cultura, en la modalitat de Circ, el mentalista Toni Bright, actuarà amb el seu espectacle “CREER PARA VER”.

La Companyia de Dansa Espanyola i Flamenc Neira Santamaría posaran en escena l’espectacle “TIEMPO ETERNO” en la modalitat de Dansa el diumenge 22 d’octubre a les 19.30 hores a la Casa de Cultura.

I conclourem el Festival el diumenge 29 d’octubre a les 19.30 hores a la Casa de Cultura amb la modalitat de Teatre per a adults a càrrec de la Companyia d’Adán Rodríguez amb l’obra “LA GRAN GALA”.

L’entrada a tots els espectacles del Festival és gratuïta.