ACTIVITATS AQUÀTIQUES EN LA VILA JOIOSA

El 26 d’agost no et pots perdre les activitats aquàtiques que durem a terme en la Vila Joiosa, organitzades per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de La Romana. Aquesta activitat està dirigida, principalment, als joves de 10 a 30 anys del municipi.

L’eixida està programada a les 8.30h des de l’Ajuntament de La Romana. Des de les 10h fins a les 13h realitzarem tres activitats: paddle surf, caiac i drac. A la vesprada, tindrem temps lliure a la platja del Paradís per a bany lliure i tornarem sobre les 19h.

El preu de l’activitat és de 5€ per persona i els terminis d’inscripció són els següents:

  • Del 19 de juliol al 4 d’agost (tots dos inclusivament): inscripció a l’Ajuntament de La Romana dels empadronats en el municipi.
  • Del 7 a l’11 d’agost (tots dos inclusivament): inscripció general (majors de 30 anys i no empadronats).

L’activitat es durà a terme sempre que la llista d’inscripcions estiga composta per un mínim del 70% de joves empadronats en el municipi.