SANT ISIDRE 2023

El pròxim cap de setmana, se celebra la tradicional Festa Popular en honor a Sant Isidre llaurador, patró dels agricultors. Els actes programats són els següents:

DISSABTE, 20

A les 19.00 hores en l’Ermita de San Isidro, benedicció dels camps i es baixarà en romeria la imatge del Sant fins a l’Església acompanyats per la Societat Instructiva Musical Romanense. A continuació, Missa.

A les 22.30 en la Replaceta del Carrer Major, revetla popular amb el Grup EVEREST.

DIUMENGE, 21

A les 12.30, A l’Església Parroquial, missa en honor a San Isidro.

A les 18.30 h a la Casa del Poble, eixida de carrosses en direcció a l’Església per a traslladar en romeria la imatge del Sant fins a la seua Ermita, acompanyats de la Banda de Música i la colla “Els ous i el sarnatxo”. A l’arribada a l’Ermita hi haurà una “picaeta” amb vi donat per la “Bodega Cooperativa de La Romana”.