CICLE DE CONFERÈNCIES “POSAR-SE AL DIA AMB EL PASSAT”

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de la Romana i l’Aula Universitària de la Romana organitzen un cicle de conferències sobre la nostra història. Les intervencions es duran a terme a la Casa de Cultura els pròxims 23 i 24 de febrer a partir de les 18.00 hores.

El dia 23 de febrer es duran a terme dues ponències. La primera anirà a càrrec de la nostra veïna Silvia Martínez Amorós sobre la prehistòria en el nostre territori. I a continuació, el professor de la Universitat d’Alacant Miguel Ángel González Hernández ens il·lustrarà sobre la Romana en l’Edat mitjana.

La primera ponència del dia 24 de febrer la realitzarà el nostre veí Miguel Ángel Fenoll Pérez sobre la Memòria de la Guerra Civil i el franquisme a la Romana. En la segona ponència, el professor de la Universitat d’Alacant José Ramón García Gandia ampliarà aquest tema a la província d’Alacant, versant sobre presons, camps i cementeris.

És una activitat que no hauríem de perdre’ns, ja que la nostra història és la nostra identitat.