“DESPEDIDA DE CASADA”, UNA COMÈDIA AMB TINTS REIVINDICATIUS

Diumenge que ve 20 de novembre a les 19.30 hores a la Casa de Cultura, la companyia de teatre “Bulebú Teatro” posarà en escena l’obra “DESPEDIDA DE CASADA”. La representació s’emmarca dins de la “Campanya de Difusió de Música i Teatre – Anualitat 2022” de la Diputació Provincial d’Alacant que subvenciona el 80% d’aquesta. L’entrada, com sempre, serà gratuïta.

Fa només un any que Soledad es va casar, va jurar amor etern i va dir un “Sí que vull” tan gran com una catedral. Però fa menys d’un mes que Andrés Se n’ha anat i ella sola plora mentre pinta les parets del saló de roig intens, perquè no entén res.

L’única cosa que li ha quedat a Soledad és una cita per a signar el seu divorci i un volcà desactivat en el llit. Serà per això, potser, que l’últim que Soledad espera és que la segresten al més pur estil americà, per a celebrar la seua solteria, alguna cosa que per a ella està sent tot un drama.

Arrossegada per l’impuls de Jimena, Santi i Matilde, que l’única cosa que pretenen és que la seua amiga de l’ànima recupere l’alegria de viure, les quatre deixaran les seues caòtiques i rutinàries vides, per a passar vint-i-quatre hores en les quals res del que tenen previst eixirà bé, però faran l’impossible per a calmar el desassossec que arriba quan ho has perdut tot.

Un hotel a Benidorm, una amistat des de l’institut, un SPA que augmenta la tensió, creure’s Beyoncé en un karaoke, perdre el compte de la cervesa, el vi i el tequila, confessar a deshora el que està prohibit i reviure l’angoixa vital que tots tenim dins. Només l’humor i l’amistat aconseguiran convertir una cosa tan dolorosa com l’abandó en una espècie de celebració del nou estat civil de Soledad. “Despedida de Casada” és una comèdia amb un toc de llima i sal que vol celebrar la vida, siga com siga i vinga com vinga.