COMÈDIA D’ADULTS PER A FINALITZAR EL FESTIVAL D’ARTS ESCÈNIQUES 2022

Diumenge que ve 30 d’octubre es donarà per finalitzat el III Festival Provincial d’Arts Escèniques 2022 amb la representació de l’obra “MENUDA MUJER” a càrrec de la companyia MF Producciones. La representació tindrà lloc a la Casa de Cultura a les 19.30 hores i l’entrada serà gratuïta, ja que el Festival ha sigut subvencionat en gran part per la Diputació Provincial d’Alacant.

MENUDA MUJER planteja “l’assaig” d’una obra de teatre per part d’un director i la seua actriu fetitxe que encarnen respectivament a un capellà i a una dona perseguida per la “justícia”. Aquesta arriba fugint i es refugia en una església. Aquesta peça teatral ens farà riure i gaudir de la comèdia, al mateix temps que ens obri un debat entorn del dret al lliure albir de les persones i de les seues llibertats fonamentals.