PROGRAMACIÓ DE FESTES: DISSABTE 20 D’AGOST

A les 09.30 hores: Ens llevarem ben prompte amb la “DESPERTÀ” a càrrec de la “Colla els Ous i el Sarnatxo”.

A les 11.00 hores: De nou podrem veure una tradició local i cultural del nostre poble amb la “PARTIDA DE LLARGUES” al carrer que porta el seu nom, organitzada pel Club de Tennis La Romana i patrocinada per l’Excelentíssima Diputació Provincial d’Alacant.

A les 14.00 hores: ANÍS TENIS ens refrescarà amb una sessió paloma en la zona coberta del Mercat. D’ací al carrer Antonio Machado no hi ha res, així que apuntarem el cap per a veure la MASCLETÀ a càrrec de la PIROTÈCNIA FERRÁNDEZ.

A les 16.30 hores: La ja tradicional XXVII MARXA CICLOTURISTA LOCAL I CONVIDATS. Hi Haurà marxa especial per a nens xicotets. Trofeus donats per PULYCORT.

A les 18.30 hores: Des de la Replaceta del Carrer Major fins al recinte de Bous al Carrer,  situat al Carrer La Huerta, ENCIERRO INFANTIL. Als xiquets i xiquetes que porten camisa blanca se’ls farà entrega d’un mocador al·lusiu.

A les 19.00 hores: BOUS AL CARRER al Carrer LA HUERTA. (Ramaderia LA PALOMA)

A les 21.00 hores: DESFILADA a càrrec de les Comparses de PIRATES, ZÍNGARS I MOROS.

A les 00:00 hores: Velada musical a càrrec de l’ORQUESTRA “MISIÓN G”.

A les 00.30 hores: BOUS AL CARRER al carrer LA HUERTA.  (Ramaderia DAVID ALFARO)