FESTA DE LA TERCERA EDAT

El diumenge 7 d’agost és el dia de les nostres Festes dedicat especialment als nostres majors. Patrocinats per l’Ajuntament de la Romana, els actes han estat programats i organitzats conjuntament entre les Regidories de Festes i Benestar Social i l’Associació de Jubilats i Pensionistes Units de la Romana.

A les 9.30 del matí, al Parc Dr. Pérez López, en José Luis Robledano Navarro celebrarà una missa de campanya en honor als nostres majors. El Grup de Cors i Danses de l’Alguenya cantarà durant la celebració.

A les 8.00 de la vesprada a l’escenari del parc rendirem homenatge a la tercera edat de la Romana representada aquest any pel nostre veí de major edat JOSÉ ANTONIO SIRVENT. Com sempre, farem un berenar de convivència i a continuació, ball a càrrec del TRIO GALA.