ELS TRUCS PER A SER FELIÇ D’ADRIÁN CARRATALÁ

Diumenge que ve 3 de juliol a les 19.30 hores a la Casa de Cultura, podrem gaudir d’un espectacle molt especial de màgia per a tota la família. Aquest espectacle s’emmarca dins de la Campanya de Difusió de Música i Teatre de la Diputació Provincial d’Alacant – Anualitat 2022. Està subvencionat al 80% i l’entrada serà gratuïta.

Hui més que mai ens fa falta tornar a il·lusionar-nos, tornar a riure… tornar a ser feliços!

El mag i creatiu Adrián Carratalá, dues vegades campió d’Espanya de màgia i guanyador “Fooler” a Las Vegas, donarà vida a les seues creacions més sorprenents i originals a través de l’humor, la màgia i divertides interaccions amb el públic.

I la fórmula funciona, perquè deixar-se portar per la proposta de Carratalá és submergir-se en un somni d’il·lusió del qual es desperta ple de felicitat.