JORNADA DE DINAMITZACIÓ TERRITORIAL

Desenvolupament econòmic i ajudes per a empreses

El pròxim dijous 17 de març a les 10:30 es realitzarà un jornada de consultes i assessorament a persones i empreses interessades en les ajudes LEADER per a crear o millorar les empreses en zones rurals com la Romana, així mateix es podrà realitzar consultes i rebre tota la informació del KIT DIGITAL, que ofereix una ajuda per a la digitalització de les empreses per a aquest 2022.

Es posa a disposició els contactes dels professionals que realitzaran l’atenció per a que a través d’aquestos contactes es puga realitzar les consultes si alguna persona o empresa interessada no pot assistir a aquesta jornada.

Carmen Gutiérrez, AODLABORA-FVMP 696631669 cgutierrez@fvmp.org

Manolo Martínez, TECNIC GAL SUR DE ALICANTE tecnico@galsurdealicante.es