PROGRAMA D’ACTIVITATS EXTRAESCOLARS: ACOMPANYA EL TEU CREIXEMENT

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de la Romana en col·laboració amb el CEIP La Romana torna a posar en marxa el programa d’activitats extraescolars de suport educatiu “ACOMPANYA EL TEU CREIXEMENT” dirigit a l’alumnat de primària que l’ha sol·licitat. Aquest curs s’ha obert la inscripció a tots els que ho sol·licitaren, ja que es podia augmentar la ràtio dels grups.

Des del CEIP “La Romana” s’han configurat els sis grups corresponents a cada nivell de Primària i s’ha consensuat l’horari setmanal degut a que els alumnes ja realitzen altres activitats complementàries o bé d’anglès com de música, futbol o tennis. Els grups, com en el curs anterior, assistiran dos hores a la setmana al Centre Juvenil per a repassar matèria escolar, sempre en coordinació amb els seus mestres.

Els grups es repartiran els horaris dos vesprades a la setmana de dilluns a dijous en dies alterns al llarg de la resta del curs escolar, des del dilluns 24 de gener al dijous 16 de juny de 2022.

Aquestes activitats estan subvencionades per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana per un total de 5.618,19 euros.