Dia Internacional contra la Violència de Gènere

Hui 25 de novembre, se celebra el Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Des de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de la Romana ens sumem a denunciar i erradicar la violència que pateixen les dones en tot el món. 

A les 12h s’ha dut a terme la lectura del manifest per part de la Regidora d’Igualtat Amanda Pérez Tolmos. Ens han acompanyat: la Corporació Municipal, els treballadors de l’Ajuntament, romaners i romaneres i els alumnes de 6é de primària del CEIP La Romana. 

Els alumnes han elaborat un mural en el qual han posat unes petjades en homenatge a les dones assasinades durant aquest any al so de la cançó de la Puerta Violeta de Rozalen. El mural quedarà exposat en l’Ajuntament durant unes setmanes. 

El nostre campanar lluirà de color lila durant uns dies en homenatge de totes i cadascuna de les víctimes de la violència de gènere. 

El dissabte 27 de novembre en el mercat d’abastiments es repartirà un obsequi a totes les dones.  

CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

NI UN PAS ENRERE