TANCAMENT DEL II FESTIVAL PROVINCIAL D’ARTS ESCÈNIQUES

El diumenge 31 d’octubre tindrà lloc l’últim espectacle de la II edició del Festival Provincial d’Arts Escèniques; en la modalitat de Circ. A les 19.30 hores, a la Casa de Cultura, la companyia “La Trócola Circ” posarà en escena “EMPORTATS”.

A l’igual que la resta de les representacions, està subvencionada per la Diputació Provincial d’Alacant i l’entrada serà gratuïta.

“Emportats” és un espectacle de circ per a tots els públics que combina diferents disciplines: acrobàcia, malabars, música i treball amb objectes.

A través del joc amb el visible i no visible, fent ús de llenguatges com el musical, humorístic, o poètic, emergeixen imatges i idees originals l’estètica de les quals submergeix a l’espectador en un atractiu viatge per als sentits. És un espectacle on la coordinació, la precisió i l’energia superen els límits establerts i en el qual la indiferència no està entre les possibilitats.

Emportats és el resultat d’un ardu treball on l’important és el procés, en el qual els seus protagonistes es desprenen de tot per a ensenyar-nos el que porten dins.

Ha rebut els premis següents:

  • PREMI FETEN 2018. MILLOR ESPECTACLE DE NIT.
  • MILLOR ESPECTACLE DE CIRC 2018. PREMIS ARTS ESCÈNIQUES VALENCIANES.
  • PREMI DEL PÚBLIC INTERNACIONAL 2019 A L’ESPECTACLE QUE MÉS HA AGRADAT. INTERNATIONALES STRABENTHEATERFESTIVAL.