ELS DIES DE LA NIT

El diumenge 24 d’octubre arriba el torn de la modalitat de teatre d’adults al Festival Provincial d’Arts Escèniques.

La companyia Maror Produccions posarà en escena l’obra de Joan Lluis Moreno “Els dies de la nit” a les 19.30 hores en la Casa de Cultura. Subvencionada per la Diputació Provincial d’Alacant, l’entrada serà gratuïta i presentarà l’obra l’autor de la mateixa, Joan Lluís Moreno.

“Els dies de la nit” és una història de soledat, compartida i imposada, d’una parella d’ancians als quals sols els queda la companya d’ambdos i la dels records, a vegades tan agres que seria millor acomiadar-se definitivamente. María i Quico -més una que l’altre- fan memòria d’alguns moments de la seua vida passada i també del present: moments feliços per a intentar il·luminar els dies de la nit de la vida; moments dolorosos que fan la nit encara més fosca. I enmig d’ambdos, el record de la filla absent. Tendresa, humor, tristor: la vida mateixa.

Director: Pep Cortés

Amb Neus Agulló i Tomàs Mestre.