“BOUS AL CARRER” AMB TOTES LES MESURES DE SEGURETAT

El pròxim dissabte 21 d’agost s’iniciaran les dos primeres sessions d’un total de 6 que completaran l’activitat de Bous al Carrer. L’organització compta amb totes les autoritzacions pertinents i compleix amb totes les mesures de seguretat i sanitàries que marca tant la Conselleria de Governació como la de Sanitat (protocols COVID, inclosos).

La primera sessió serà a les 7 de la vesprada, amb animals de la ramaderia “La Paloma”; i la segona a les 10.30 de la nit, amb animals de la ramaderia “Hermanos Cali”.

La resta de la programació és la següent:

A les 11 del matí al carrer “Les Llargues”, seguirem lluitant per recuperar les tradicions locals i culturals amb la “PARTIDA DE LLARGUES” entre jugadors aficionats de la comarca.

A les 12 del migdia a l’Església Parroquial de Sant Pere Apòstol se celebrarà una missa per tots els difunts de l’any.

A les 2 de la vesprada a la pista esportiva del carrer Antonio Machado, la Pirotècnia Ferrández dispararà la tradicional “MASCLETÀ”.

A les 4.30 de la vesprada a la Replaceta del carrer Major donarà inici la “XXVI MARXA CICLOTURISTA LOCAL I CONVIDATS”. Hi Haurà una marxa especial per als més menuts. Com sempre, seran molt benvinguts aquells veïns amb un bon sentit de l’humor.

I a les 10.30 de la nit, acabarem el dia amb un espectacle musical a l’escenari del Parc Dr. Pérez López: “AQUELLAS PEQUEÑAS COSAS” (Tributo a “El Gusto es Nuestro”).