L’AIGUA DEL TRASVASSAMENT DEL XÚQUER ARRIBA A LA COMARCA

El passat dilluns 9 d’agost fou un dia històric per als regants de la Romana i de la comarca; l’arribada d’aigua del trasvassament del riu Xúquer és una realitat per a la nostra agricultura; l’arribada es va produir als embassaments de la Comunitat de Regants de la Romana ubicats a Madara.

En aquest esdeveniment ha estat present la Consellera de Medi Ambient i Agricultura Mireia Mollà, el Director General de l’Aigua, Manolo Aldeguer; l’Alcalde de la Romana, Nelson Romero i els regidors Enrique Rizo, Mª José Iñesta i el regidor de Medi Ambient i Agricultura Noé Cerda. A l’esdeveniment acudiren també els Alcaldes de Monòver, Alejandro García; de el Pinós, Lázaro Azorín; i Miguel Polo i Marc García per part de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i diferents representants de la Comunitat de Regants de la Romana que han manifestat la gran satisfacció per l’arribada de l’aigua que tant es desitjava.