JORNADA MULTIAVENTURA A ALCALÀ DEL XÚQUER

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de La Romana us proposem una JORNADA MULTIAVENTURA a ALCALÀ DEL XÚQUER dins del Programa ROMANAJOVE. La jornada es durà a terme el diumenge 29 d’agost de 2021 amb eixida a les 7.30 hores des de l’Ajuntament i retorn a les 21.00 hores (aproximadament).

Aquesta Jornada està subvencionada parcialment per la Diputació d’Alacant i consta de dues activitats: karting a les 10.00 hores i rafting en aigües braves a les 15.00 hores.

L’activitat no inclou el menjar, només el material específic per a realitzar totes dues activitats i el transport. L’activitat té un cost de 10€ per als usuaris (s’entregaran el mateix dia en què es formalitza la inscripció). No es retornarà els diners ni es podrà inscriure a una altra persona per a cobrir una vacant. Es respectarà l’ordre d’inscripció.

  • Període d’inscripció per a empadronats a La Romana: del 6 a l’11 d’agost (tots dos inclusivament).
  • Període d’inscripció general: del 12 al 13 d’agost.

Seran imprescindibles les següents dades per a formalitzar la inscripció: nom, cognoms, edat, DNI, data de naixement, email i mòbil. Sense aquestes dades no es podrà completar la inscripció.

Quant al material necessari, recomanem:

  • Rafting en aigües braves: motxilla, tovallola, vestit de bany i calçat aquàtic.
  • Karting: roba i calçat còmode.