BERENAR DE CONVIVÈNCIA DE LA 3a EDAT

Les Regidories de Benestar Social i Festes de l’Ajuntament de la Romana en col·laboració amb l’Associació de “Jubilados y Pensionistas Unidos” de la Romana han programat la celebració del dia de la 3a Edat per al pròxim dia 8 d’agost de 2021 amb diversos actes.

Tots ells supeditats al que en cada moment dicten al respecte les autoritats sanitàries competents per la situació de la pandèmia del COVID-19.

Entre altres, a les 8 de la vesprada, al Parc Dr. Pérez López es pretén dur a terme un berenar de convivència. Per a una òptima organització del mateix es precisa saber amb antelació suficient el nombre de participants en l’esmentat acte. Per això, es demana a tots aquells que desitgen participar, que s’inscriguen abans del dia 3 d’agost o bé a l’Ajuntament de la Romana o a les oficines de l’Associació de “Jubilados y Pensionistas Unidos” de la Romana situades al Centre de la 3a Edat.