TEATRE INFANTIL PER A CELEBRAR EL DIA DE LA COMUNITAT EUROPEA

El pròxim diumenge 9 de maig se celebra el dia de la Comunitat Europea; per a celebrar-ho, la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de la Romana presenta un espectacle familiar per als menuts que tindrà lloc a la Casa de Cultura a les 12:00 del migdia. L’espectacle teatral titolat “CONVERSACIONES CON UN PAYASO” conta la història de Yoel, un pallasso alegre i creatiu, que utilitza la seua imaginació per a transformar qualsevol objecte quotidià en allò que necessita per a divertir-se i ser feliç.

Tant creu en la seua imaginació que arriba a escoltar una Veu que li ajuda a aconseguir tot el que desitja, sempre per a divertir-se i estar alegre.

La inocència i l’alegría són la forma de sentir d’aquest pallasso davant de qualsevol situació.

El camí que fem durant la vida pot tindre diferents resultats, però si el veiem amb els ulls d’un pallasso, amb el somriure d’un pallasso, sobretot amb el cor inocent d’un pallasso, i si amés pots conversar amb un pallasso de tot el que et passa, dona per segur que la teua vida serà un èxit de felicitat.

L’entrada serà gratuïta limitada a l’aforament del local.