EL CEIP LA ROMANA CELEBRA UN ANY MÉS EL DIA DE LA PAU AMB UNA CARRERA SOLIDÀRIA

El passat 29 de gener, amb motiu de la celebració del Dia de la Pau, el CEIP La Romana organitzà una carrera solidària en la qual alumnes i professors aportaven aliments. Aquest any, degut a la situació sanitària per la que estem passant, la carrera tingué lloc en l’interior de les instal•lacions del centre.

La quantitat d’aliments recollits arriba als 250 kilos de menjar que seran repartits a través dels Serveis Socials de l’Ajuntament de La Romana entre aquelles famílies del nostre municipi que més ho necessiten. Mª José Iñesta, Regidora de Benestar Social, en nom de l’Ajuntament de La Romana vol donar les gràcies a la dirección del centre, a l’alumnat i al professorat del col•legi per la solidaritat mostrada amb aquells veïns que ens necessiten.