REPRESENTACIÓ DE L’OBRA DE TEATRE “LA REGLA”

El pròxim diumenge 13 de desembre de 2020 a les 7:30 de la vesprada a la Casa de Cultura tindrà lloc la representació de l’obra de teatre “LA REGLA” de Sergio Ramírez a càrrec de la companyia Yorick Cia d’Ací. L’entrada serà gratuïta i, com sempre, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Romana aposta per una cultura segura.

La regla, aquest atifell de fusta que aconseguia que els reis “Godos”, els rius d’Espanya, els deu manaments i l’esperit nacional s’aprengueren al peu de la lletra com si res, “La lletra amb sang entra”. Però sobretot La regla és una comèdia plena de vivències d’infantesa en les quals l’escola, l’amistat, la lleialtat i la companyonia ens faran riure, recordar, aprendre i reflexionar.

Per a veure el dossier de l’obra, prémer sobre l’enllaç.