CAP DE SETMANA DE TEATRE A LA CASA DE CULTURA

Aquest cap de setmana tornem a gaudir del teatre a la Casa de Cultura. El dissabte 14 de novembre a les 7:30 de la vesprada és el torn del teatre infantil a càrrec de la Companyia Espectacles David amb l’obra “SALVEM EL PLANETA”. Teatre ecològic, participatiu i molt divertit per als més joves que s’emmarca dintre del Festival Provincial d’Arts Escèniques “Tardor-2020” subvencionat per la Diputació Provincial d’Alacant. L’entrada és gratuïta limitada a l’aforament de la sala.

El diumenge 15 de novembre serà el torn del teatre destinat al públic en general. És una obra que ja havia estat programada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Romana abans de la convocatòria del Festival d’Arts Escèniques. També a les 7:30 de la vesprada, la Companyia Maniquí Teatro posarà en escena l’obra d’Alfonso Paso “LOS PALOMOS”. L’entrada també serà gratuïta amb la limitació de l’aforament.