FIRA DEL LLIBRE 2020

 

A causa de la situació sanitària per la qual estem passant, la Fira del Llibre 2020 que estava previst que se celebrara el mes d’abril passat, va haver de ser ajornada i es durà a terme aquest pròxim cap de setmana. Totes les activitats seran al Parc Dr. Pérez López amb els protocols corresponents d’ús obligatori de mascareta, distància de seguretat i higiene de mans.

El divendres 11, a les 7.30 de la vesprada la Companyia PAMPOL TEATRE representarà l’obra de teatre infantil “UN ELEFANT?”.

El dissabte 12, també a les 7.30 de la vesprada i en diferents racons del Parc, LUNATANDO durà a terme la representació de l’obra LITERATURA VIVA, que consisteix en sis fragments d’obres de teatre clàssiques. El recorregut estarà format per xicotets grups que s’organitzaran a l’entrada i s’establiran torns en funció del nombre d’assistents.

El diumenge 13, a partir de les 10.30 del matí es podran visitar els estands de les llibreries participants.

A les 11.00, l’animació musical correrà a càrrec de la colla de dolçainers i tabaleters “ELS OUS I EL SARNATXO” amb un taller de “Ball de Bastons”.

A les 12.00 tindrà lloc la presentació del llibre “UNA VIDA EN EL BURÓ” de l’escriptor local Ciro Verdú Verdú. A continuació es procedirà a la signatura i dedicatòria de llibres dels escriptors locals Pablo Navarro, Sandra Beltrá i Ciro Verdú.

A les 6 de la vesprada, hi haurà animació musical per part de GRUPS DE CAMBRA  de la Societat Instructiva Musical Romanense.