INSCRIPCIONS OBERTES PER ALS CURSOS DE NATACIÓ 2020

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de La Romana, us informem de l’obertura del termini d’inscripció per als cursos de natació 2020. Aquests cursos de perfeccionament es realitzaran en la piscina municipal del 10 al 21 d’agost, de dilluns a divendres (10.00 h a 13.00 h). Els destinataris d’aquest curs són xiquets i xiquetes en edats compreses entre els 6 i 9 anys (nascuts entre 2014 i 2011).

Les places dels cursos són limitades (24 màxim) i es donarà prioritat als xiquets/as empadronats en el municipi, el termini d’inscripció del qual serà del 4 al 6 d’agost. El divendres 7 d’agost podran inscriure’s els xiquets no empadronats (sempre que queden places disponibles).

Enguany tenim una novetat. En el moment de formalitzar la inscripció a l’Ajuntament, s’hauran d’abonar 10€ en concepte de fiança i la seua devolució quedarà subjecta a un mínim d’assistència (80%, és a dir, un total de 8 sessions).

A diferència d’altres anys i a causa de la complicada situació actual pel COVID 19, aquests cursos es desenvoluparan en un únic nivell de perfeccionament, dirigit a xiquets/as amb coneixements previs de natació. Les estrictes normatives marcades per les autoritats sanitàries i esportives fan que enguany no siga viable un curs d’iniciació per als més xicotets.