LA REGIDORIA D’EDUCACIÓ RECOMANA ALS PARES NO PORTAR ALS SEUS FILLS AL COL•LEGI ELS DOS DIES QUE QUEDEN DE CLASSE (modificada)

Davant la situació sobrevinguda i, tenint en compte que la competència del tancament per COVID-19 dels centres educatius de titularitat de la Generalitat l’ostenta Salut Pública, l’Ajuntament de la Romana li va traslladar ahir la preocupació per la transmissió del virus sol•licitant tancar el col•legi, ja que sols queden dos dies lectius.

Des de Salut Pública, amb les dades que disposaven, no consideraven que el nostre municipi es trobara en una situació de transmissió comunitària descontrolada.

Encara que, atenent a que moltes de les PCR practicades els últims dies han sigut en la medicina privada (no sabem si Salut Pública ha rebut ja aquestes últimes dades), i que sols resten dos dies lectius al trimestre, la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de la Romana recomana als pares que no porten als seus fills al col•legi i que romanguen al domicili reduint el nombre de contactes i les relacions socials. Si els nens no es quedaren a casa i isqueren al carrer per a jugar amb els seus companys, aquesta recomanació no tendria cap sentit.

No obstant això, tots els pares que ho desitgen o que ho necessiten, estan en el seu dret d’assistir al centre, sabent que el professorat acudirà amb normalitat per a atendre a tot l’alumnat que hi acudisca.

SEGONS LA INFORMACIÓ REBUDA EN LA CONVERSA MANTINGUDA FA UNS MOMENTS AMB LA DIRECCIÓ DE L’IES LA MOLA, AMPLIEM LA RECOMANACIÓ A L’ALUMNAT DE SECUNDÀRIA EN ELS MATEIXOS TERMES